dilluns, 15 de febrer del 2021

El comerç i la covid

El comerç de Viladecans està fent front a una situació excepcional que no ens deixa treballar com a nosaltres ens agradaria. 

El comerç de Viladecans té una essència particular. El formen persones del poble que viuen directament dels beneficis que n’obtenen.

N’hi ha de molts tipus, de tots els sectors. Viladecans és molt ric en aquest sentit. Hi trobem de tot.

Malauradament, amb les restriccions que ha posat en pràctica el Govern de la Generalitat, ens veiem obligats a haver de tancar els nostres comerços o a reduir les hores d’atenció.

Sabem que és necessari baixar el nivell d’interacció social, som conscients de quines son les situacions on és propaga més el virus, però no creiem que els comerciants en tinguem la culpa de tot plegat. 

Degut a aquesta situació, ens hem hagut de reinventar. Una de les opcions més escollides pels comerços ha estat la venda online. Els comerços que no utilitzaven aquest tipus de venda s’han hagut de posar les piles i començar a oferir-la. Ha estat una gran tasca d’autoaprenentatge per a molta gent, en especial per aquells comerços més petits.

Desde la Xarxa Comercial de Viladecans us demanem que us cuideu, que prengueu les mesures de seguretat necessàries per parar la propagació del virus, però també us demanem que compreu al poble. Tenim aquí tot el necessari sense haver d’anar a comprar a fora. Us demanem que compreu en les botigues del poble, físicament o online. 

Ara més que mai us necessitem

Jordi Centelles Izquierdo

Xarxa Comercial de Viladecans