diumenge, 15 de març del 2020

Temps de calçotades: la de l’Associació contra el Càncer

Una de les calçotades que cada any se celebren a Viladecans és la que organitza l`Associació contra el Càncer. La sortida combinada amb visita cultural sempre és molt interessant. N’és la prova el ressò que té i la gran participació, que enguany ha estat de dos autocars, més de cent persones.

Al matí vàrem visitar l`entorn històric i cultural de la Tossa de Montbui, situada a la comarca de l’Anoia a 626 metres damunt el nivell del mar i que forma un conjunt pre-romànic dels segles X i XI. La visita guiada ens portà per la torre de defensa, l’ermita i el mirador, envoltats en un mar de boira, i va fer que tots passéssim un matí distret, instructiu i molt agradable.

La segona part de la sortida va ser la calçotada a Igualada, tot molt correcte, menjar i beure més que suficient per a tothom, acabant amb la ballaruga que molts esperaven per fer baixar els calçots.

Dir que en aquesta sortida estrenàvem presidenta, la senyora Gràcia, a la qual aprofito per desitjar-li una bona feina en aquesta nova etapa que comença. També vull remarcar la perfecta i detallada organització de tot el diumenge per part de la senyora Mari Paz.

Montse Pastor